ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Оваа мачка се заљуби во својата греалка – слатко ќе ве насмее

 Breaking News

ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Оваа мачка се заљуби во својата греалка – слатко ќе ве насмее

ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Оваа мачка се заљуби во својата греалка – слатко ќе ве насмее
February 12
23:38 2018

ЗИмата носи ниски температури и ладно време. Сите се обидуваат да се згреат колку што можат и да избегнуваат излегување од дома. Иако кај нас ситуацијата не е толку страшна, во Јапонија температурите се екстремно ниски и поголем дел од земјата е затрупан со снег.

Мачката Бусао живее со својот сопственик во Токио и се што сака е само нејзината греалка.

Сопственикот тврди дека Бусао е заљубена во греалката.

Related Articles