Haгpaда од 20.000 евра дава полицијата за тој што ќе даде информација по случен иH цидe нт во кафе-бар во Тирана

 Breaking News

Haгpaда од 20.000 евра дава полицијата за тој што ќе даде информација по случен иH цидe нт во кафе-бар во Тирана

Haгpaда од 20.000 евра дава полицијата за тој што ќе даде информација по случен иH цидe нт во кафе-бар во Тирана
March 13
20:08 2023

Полиција во Албанија побара помош од граѓаните за апсење на сторителите кои учествувале пр на пад от во угостителски објкет во Тирана и распиша награда во износ од 20 илјади евра за секој кој ќе даде корисна информација. Државната полиција ги повикува граѓаните да дадат информации за сторителите на овој не мил настан и нуди награда од 20.000 евра за секоја вредна информација што ќе доведе до идентификација на сторителите. Државната полиција го прави достапен на јавноста и бесплатниот телефонски број 069 41 11 546, стои во полициското соопштение. ИзворПРес24.

Related Articles