Груевски беше во право, се огласи и Ванковска: Ова е неспособна и можеби ocветољyбива власт

 Breaking News

Груевски беше во право, се огласи и Ванковска: Ова е неспособна и можеби ocветољyбива власт

Груевски беше во право, се огласи и Ванковска: Ова е неспособна и можеби ocветољyбива власт
February 21
23:04 2019

Не знам која е вистината за претепувањето на бившите министри во притворското одделение, но ова зборува за неспособна (и можеби осветољубива) власт и дава основа за тврдењата на Груевски. За тоа време, едно момче зборува за повисоки плати и економски успеси. Ова е многу посериозно од Монти Пајтон. Престанаа да бидат смешни, а духовити никогаш не ни биле…
П.С. Во меѓувреме стасуваат различни верзии за настаните, и најстрашно од се’ е што никој никому не верува! Јазот само се продлабочува…

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles