Голем пресврт во животот на Марија Шерифовиќ – татко и конечно откри се

 Breaking News

Голем пресврт во животот на Марија Шерифовиќ – татко и конечно откри се

Голем пресврт во животот на Марија Шерифовиќ – татко и конечно откри се
January 06
21:08 2018

Голем пресврт во животот на Марија Шерифовиќ – татко и конечно откри се

Рајко Шерифовиќ, таткото на Марија Шерифовиќ кој е познат свирач на хармоника, се смирил со ќерка си и ги закопал воените секири.

– Во добра ситуација сум по сите години кога не зборувавме, марија и јас се смиривме, имав неколку рочишта со верица, но марија немала врска со тоа.

Се гледаме повремено, ми помага и финансиски, рекол тој.

Тој долго претходно плукаше по ќерка си дека го оставила да живее во беда.

Related Articles