Германски овчар залутал во кафезот на волкот: Погледнете што му се случи (ВИДЕО)

 Breaking News

Германски овчар залутал во кафезот на волкот: Погледнете што му се случи (ВИДЕО)

Германски овчар залутал во кафезот на волкот: Погледнете што му се случи (ВИДЕО)
February 18
22:59 2018

Кој уште се плаши од големиот, опасен волк?

Волците можеби се едни од најопасните животни на светот, но и тие имаат своја “нежна страна” и своите инстинкти на предатори ги оставаат на страна.

Related Articles