ГЕНИЈАЛЕН ТРИК: Еве што треба да направите за стаклата во автомобилот да бидат секогаш чисти

 Breaking News

ГЕНИЈАЛЕН ТРИК: Еве што треба да направите за стаклата во автомобилот да бидат секогаш чисти

ГЕНИЈАЛЕН ТРИК: Еве што треба да направите за стаклата во автомобилот да бидат секогаш чисти
February 16
00:40 2018

Постојано ги бришете, а секогаш се замаглени. За среќа, постојат неколку трикови кои дефинитивно ќе ви помогнат.

Не може да биде поедноставно – ставете пена за бричење и добро избришете ја со хартија, се додека не исчезне. Истиот метод можете да го употребите и на огледалото во купатилото.

Related Articles