Фотограф ги сликал пријателите пред и откако испиле неколку чаши вино, резултатот е ГЕНИЈАЛЕН (ФОТО)

 Breaking News

Фотограф ги сликал пријателите пред и откако испиле неколку чаши вино, резултатот е ГЕНИЈАЛЕН (ФОТО)

Фотограф ги сликал пријателите пред и откако испиле неколку чаши вино, резултатот е ГЕНИЈАЛЕН (ФОТО)
September 21
19:49 2017

Додека пиел со пријателите, на фотографот Маркос Алберто му паднало на памет една интересна идеја. Пријателите ги фотографирал пред и откако испиле 3 чаши вино и прикажал акко алкохолот влијаел на нивното расположение. Серијата фотографии прикажале интересен резултат.

Галеријата стана вирален хит на интернет, а својот проект Алберто го нарекол “Три чаши”.

Три чаши проект на Алберто, пријателите ги фотографирал пред и откако испиле 3 чаши вино и прикажал акко алкохолот влијаел на нивното расположение.

Додека пиел со пријателите, на фотографот Маркос Алберто му паднало на памет една интересна идеја. Пријателите ги фотографирал пред и откако испиле 3 чаши вино и прикажал акко алкохолот влијаел на нивното расположение. Серијата фотографии прикажале интересен резултат.

Фотограф ги сликал пријателите пред и откако испиле неколку чаши вино, резултатот е ГЕНИЈАЛЕН (ФОТО)

Related Articles