ФОТО: Вчера Маестро Џамбазов славеше роденден. 41 чифт. Нека му се множат. Младиот Џамбазов пиеше вода. И магнезиумче.

 Breaking News

ФОТО: Вчера Маестро Џамбазов славеше роденден. 41 чифт. Нека му се множат. Младиот Џамбазов пиеше вода. И магнезиумче.

ФОТО: Вчера Маестро Џамбазов славеше роденден. 41 чифт. Нека му се множат. Младиот Џамбазов пиеше вода. И магнезиумче.
February 05
11:37 2018

„Вчера Маестро Џамбазов славеше роденден. 41 чифт. Нека му се множат. Младиот Џамбазов пиеше вода. И магнезиумче.“ со овие зборови актерот Тони Михајловски му го честита роденденот на познатиот македонски композитор, Маестро Александар Џамбазов, татко на актерот Игор Џамбазов, кој вчера наполни 82 години.

Фотографиите на својот фејсбук профил ги објави Тони Михајловски.

Related Articles