Фото: Српската пејачка има зошто да биде љубоморна

 Breaking News

Фото: Српската пејачка има зошто да биде љубоморна

Фото: Српската пејачка има зошто да биде љубоморна
September 01
19:42 2017

Пејачката Рада Манојловиќ е на големи маки поради љубовта со помладиот колега Харис Берковиќ. На новата фотографија го споредија со Бали бег, а Рада многу ќе биде љубоморна на сите коментари од жените.

Related Articles