Фото: Снег вее на Плетвар, едвај се движат возилата, а автобусот лази

 Breaking News

Фото: Снег вее на Плетвар, едвај се движат возилата, а автобусот лази

Фото: Снег вее на Плетвар, едвај се движат возилата, а автобусот лази
February 23
08:11 2019

Снег вее на превојот Плетвар. Патник од автобус успеа да го улови тој момент, погледнете ги фотографиите:

Related Articles