ФОТО: Почнува ДВОБОЈОТ во Манда – пристигнаа Геро, Палчо и Пендаров, има и полиција

 Breaking News

ФОТО: Почнува ДВОБОЈОТ во Манда – пристигнаа Геро, Палчо и Пендаров, има и полиција

ФОТО: Почнува ДВОБОЈОТ во Манда – пристигнаа Геро, Палчо и Пендаров, има и полиција
September 18
10:43 2017

Оние кои најавија пресметка во Манда веќе пристигнаа во скопското кафуле во центарот на Скопје во зградата Тифани. Според нашиот репортер и фотографиите кои ни ги испрати, веќе може да се забележи присуството на Бранко Геровски но и Тодор Пендаров. 

Тука е и Љупчо Палевски, па во секој момент се очекува старт на најавената „ферка“, се разбира, доколку полицијата која исто така е присутна на местото тоа го дозволи, пишува порталот Пресс 24.

Related Articles