ФОТО: Ова е правнуката на маршалот Тито, порасна во вистинска убавица

 Breaking News

ФОТО: Ова е правнуката на маршалот Тито, порасна во вистинска убавица

ФОТО: Ова е правнуката на маршалот Тито, порасна во вистинска убавица
February 23
21:24 2019

Семејството на некогашниот претседател на Југославија, Јосип Броз Тито не се појавува често во јавност. Но, неодамна беше објавена фотографија од неговата внука со нејзината ќерка, правнуката на претседателот.

Related Articles