ФОТО: Мајка и е од Дебар, татко и од Гостивар – таа денес жари и пали на светската сцена па и во Америка

 Breaking News

ФОТО: Мајка и е од Дебар, татко и од Гостивар – таа денес жари и пали на светската сцена па и во Америка

ФОТО: Мајка и е од Дебар, татко и од Гостивар – таа денес жари и пали на светската сцена па и во Америка
January 28
14:48 2018

Мајка и е од Дебар, татко и од Гостивар.

Таа е родена во Македонија во 1989 година и живеела тука до својата шеста година.

Албанката Bebe Rexha или Блета денес е една од најпознатите пејачки во Америка.

Мајка и е од Дебар, татко и од Гостивар.

Таа е родена во Македонија во 1989 година и живеела тука до својата шеста година.

Албанката Bebe Rexha или Блета денес е една од најпознатите пејачки во Америка.

Погледнете ги останатите фотографии:

Мајка и е од Дебар, татко и од Гостивар. Таа е родена во Македонија во 1989 година и живеела тука до својата шеста година. Албанката Bebe Rexha или Блета денес е една од најпознатите пејачки во Америка.

Related Articles