ФИЛМОТ ШТО ГИ ПРЕДВИДЕ УРАГАНИТЕ

 Breaking News

ФИЛМОТ ШТО ГИ ПРЕДВИДЕ УРАГАНИТЕ

ФИЛМОТ ШТО ГИ ПРЕДВИДЕ УРАГАНИТЕ
September 10
23:53 2017

Филмот „The Day After Tomorrow“ уште во 2004 година ги прикажа катастрофалните последици од климатските промени, а со тоа и ги предвиде ураганите кои овие дена пустошат низ планетата Земја.

 

 

Related Articles