Фејсбук статус на оженет скопјанин: Жално е да се гледа однесувањето на малолетните девојки по ноќните клубови низ градот

 Breaking News

Фејсбук статус на оженет скопјанин: Жално е да се гледа однесувањето на малолетните девојки по ноќните клубови низ градот

Фејсбук статус на оженет скопјанин: Жално е да се гледа однесувањето на малолетните девојки по ноќните клубови низ градот
February 16
10:05 2018

„”ФБ статус на оженет скопјанин: Жално е да се гледа однесувањето на малолетните девојки по ноќните клубови низ градот”

А шо барал и шо очекувал ожентиот скопјанец по ноќните клубови, бабетини да играат на шипки…не го ни прочитав, баш ме занима дали бил со женичката или со припито друштванце па сеа продава финоча!“ гласи статусот на фејсбук страницата Кројачот од Панама.

Related Articles