Емотивен проштален говор на Барак Обама, заплака пред сопругата и децата

 Breaking News

Емотивен проштален говор на Барак Обама, заплака пред сопругата и децата

Емотивен проштален говор на Барак Обама, заплака пред сопругата и децата
January 11
12:14 2017

„Мишел Ла Вон Робинсон, девојко, во изминатите 25 години, не беше само моја сопруга и мајка на моите деца, туку ми беше најдобар другар. Ја презема улогата која не ја бараше, и ја износи со достоинство, со стил и добар хумор…Ја направи Белата Куќа место кое припаѓа на сите. Малија и Саша, под најтешки околности израснавте во неверојатни млади жени, паметни у убави, но најважно, љубезни и полни со страст. Со леснотија го носевте товарот на центарот на вниманието. Од се што сум сторил во животот, најгорд сум што сум ваш татко.“

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles