Една од близначките ја смени бојата на кожата, учителката не верува дека тие се сестри!

 Breaking News

Една од близначките ја смени бојата на кожата, учителката не верува дека тие се сестри!

Една од близначките ја смени бојата на кожата, учителката не верува дека тие се сестри!
September 15
19:36 2017

Марсија и Мили Бигс изгледале идентично кога биле родени во јули 2006. Но по неколку месеци родителите Аманда и Мајкл воочиле некои интересни промени.Кожата и косата на Мили станувала темна,тие мислеле дека истото ќе и се случи и на Марсија.

Но,кожата и косата на Марсија станувала се посветла.Марсија го наследила светлиот тен и златната коса од Аманда додека пак Мили од својот татко Мајкл. Близнаци од двојка со мешана раса,како што се Аманда и Мајкл,имаат само 1-500 шанса нивните бебиња да бидат со различна боја.

“Кога ќе ги земав од училиште другите родители ме прашуваа дали се мои ќерки,кога ќе им кажев дека се близначки остануваа збунети” вели Аманда.  Дури и некои наставници не верувале дека тие се близначки,но како што ги запознавале забележувале колку всушност тие се идентични.

Related Articles