Е ова е селфи: Погледнете што се случува на карневалот во Рио (Видео)

 Breaking News

Е ова е селфи: Погледнете што се случува на карневалот во Рио (Видео)

Е ова е селфи: Погледнете што се случува на карневалот во Рио (Видео)
February 13
21:12 2018

Ако се обидете да опишете каква облека носи оваа убавица, тешко ќе ви оди, но затоа пак можете да изброите на раце што се не носи на неа.

Снимката потекнува од минатогодишниот карневал во Рио, каде што оваа латино убавица реши да ги изненади гледачите со еден необичен но многу пространет потег – да направи селфи, кое не беше далеку од провокативно.

Оваа година карневалот повторно се одвива на истото место, а секако очекуваме и пожешки работи, како на пример вакви селфиња со „декоративна” облека која дефинитивно ќе ви го одвлече вниманието.

Related Articles