Две полни ленти се поминуваат ако си министер за правда и возиш државен пасат (ФОТО)

 Breaking News

Две полни ленти се поминуваат ако си министер за правда и возиш државен пасат (ФОТО)

Две полни ленти се поминуваат ако си министер за правда и возиш државен пасат (ФОТО)
January 10
13:50 2018

Откако пред дваесетина дена службеното возило на министерот за правда беше непрописно паркирано на тротоар пред зградата на министерството, сега на Ѕидот на сообраќајниот срам се појавија фотографии како истото возило со вклучен трепкач тргнува, врти и влегува во спротивната лента преку две полни ленти.

Фото: Ѕид на сообраќаен срам

Related Articles