Две мечиња забележани покрај патот во прилепско: Мајката им настрадала во сообраќајна незгода (видео)

 Breaking News

Две мечиња забележани покрај патот во прилепско: Мајката им настрадала во сообраќајна незгода (видео)

Две мечиња забележани покрај патот во прилепско: Мајката им настрадала во сообраќајна незгода (видео)
October 25
15:02 2017

Две мечиња биле забележани денеска во нивите кај село Ропотово. Нивната мајка била прегазена пред една недела при сообраќајна незгода.

Related Articles