Два Пит була нападнале бик, па со живот ја платиле својата грешка

 Breaking News

Два Пит була нападнале бик, па со живот ја платиле својата грешка

Два Пит була нападнале бик, па со живот ја платиле својата грешка
September 06
16:05 2017

Не се вели за џабе дека бикот е најопасното животно на светот кога ќе се налути. Тоа докажуваат и фотографиите на кои се гледа напад на два напуштени пит була на бик.

Веројатно гладните кучиња се обиделе да дојдат до оброк, но тоа го направиле на погрешно место и со погрешно животно.

Related Articles