Драматична снимка од кабина на руски хеликоптер – Погледнете како „ноќниот ловец“ уништува тенкови на терористите!(Видео)

 Breaking News

Драматична снимка од кабина на руски хеликоптер – Погледнете како „ноќниот ловец“ уништува тенкови на терористите!(Видео)

Драматична снимка од кабина на руски хеликоптер – Погледнете како „ноќниот ловец“ уништува тенкови на терористите!(Видео)
December 28
13:28 2017

Единствените снимки се снимени од кабината на рускиот хеликопстер „ноќен ловец“.

Видеото е снимено на растојание од 3 км. На екранот на хеликоптерот Ми-28Н „ноќен ловец“ може да се види целта – возило на терористите.

Related Articles