ДРАМАТИЧЕН МОМЕНТ: Тигар одбрани чувар од напад од леопард! (ВИДЕО)

 Breaking News

ДРАМАТИЧЕН МОМЕНТ: Тигар одбрани чувар од напад од леопард! (ВИДЕО)

August 19
07:56 2016

Тигар во зоолошка градина во Мексико му го чувал грбот на чуварот, одбранувајќи го од напад од леопард.

Имено, додека чуварот си играл со лавовите, леопардот Дхарма одеднаш истрчал и сакал да го нападне.

Во тој момент тигарот Азтлан скокнал пред леопардот и го спречил да го повреди чуварот кој не бил свесен за опасноста која му се подготвувала.

Related Articles