Драма на црногорското приморје – камерите снимиле турист додека се дави

 Breaking News

Драма на црногорското приморје – камерите снимиле турист додека се дави

July 02
17:27 2017

На поедини плажи на црногорското приморје вчера биле кренати црвени знамиња, кои капачите ги предупредуваат да не влегуваат во вода поради силните бранови. Меѓутоа, имало и такви кои на тие предупредувања не обрнале внимание, па влегле во вода.

Албанскиот државјанин Енвер Суљај се довел во голема опасност поради одлука да влезе во море покрај предупредувањата. Скокнал во водата и набрзо почнал да се дави.

Related Articles