Долго се трудела да ослабе и конечно успеало – Оља Карлеуша изгледа подобро од било кога

 Breaking News

Долго се трудела да ослабе и конечно успеало – Оља Карлеуша изгледа подобро од било кога

Долго се трудела да ослабе и конечно успеало – Оља Карлеуша изгледа подобро од било кога
November 18
09:53 2017

Оља Карлеуша некогаш важеше за една од најзгодните пејачки на српската естрада, меѓутоа во моментот кога пејачката се повлекла од сцената драстично се здебелила.

Се посветила на своето семејство трудејќи се да ослабе, во што и конечно успеала.

Пејачката видно ослабела, така што нејзината фигура сега изгледа подобро од било кога.

Related Articles

33,992 Comments