Девојката која сака воена опрема и која ги освои машките срца – Елена Делигиоз(Фото)

 Breaking News

Девојката која сака воена опрема и која ги освои машките срца – Елена Делигиоз(Фото)

Девојката која сака воена опрема и која ги освои машките срца – Елена Делигиоз(Фото)
January 23
17:58 2018

Запознајте ја Елена Делигоиз од Русија. Таа не е вистински војник, но нејзиниот прекрасен изглед и приврзаноста кон воената опрема ќе направат многу мажи да се заинтересираат за неа.

Нејзините следбеници на социјалните мрежи веруваат дека таа би била најубавата жена ако се приклучи на армијата.

Нејзините фотографии се појавија на интернетот, а ние ви пренесуваме само дел од нив.

Related Articles