Дали е опасно да ги пукаме прстите?

 Breaking News

Дали е опасно да ги пукаме прстите?

Дали е опасно да ги пукаме прстите?
November 17
22:58 2017

Грег Фут и тимот од БритЛаб истражувале што вели науката за ова прашање.

Во видеото откриваат зошто ова се случува, што точно го прави звукот и зошто не можете двапати да го „пукате“ истиот зглоб.

Како бонус, видете што му се случило на еден посветен научник кој ги „пукал“ прстите од едната рака секој ден повеќе од 60 години, за да види дали е тоа штетно.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment