Дали бакнежот со друга личност додека имате партнер е измама или не?

 Breaking News

Дали бакнежот со друга личност додека имате партнер е измама или не?

Дали бакнежот со друга личност додека имате партнер е измама или не?
January 22
16:02 2018

Сте бакнале личност која не е вашиот партнер и сега се прашувате дали има надеж да ви прости некогаш и дали треба да се гледаме како измамници? Едно истражување го дава одговорот.

Бакнежот е еден од најинтимните облици на разменување на чувствата, но некои сметаат дека бакнежот не може да претставува измама.

Една страница за средби одлучи да направи анонимна анкета за да дознае што мислат нивните членови: Дали бакнежот е знак на измама или не?

Во истражувањето учествувале над 3000 активни членови, а резултатот е следен:

-25% од луѓето сметаат дека бакнежот со трета личност не е измама

-45% кажале дека зависи од тоа колку е интимен бакнежот

-30% го сметаат бакнежот како измама

-55% сметаат дека бакнежот со трета личност не е причина за прекин на врската

-17% од луѓето би ја прекинале врската откако ќе дознаат за бакнежот.

Сепак, без разлика на резултатите од овој тест, на вас останува да размислите и заклучите дали би простиле такво нешто или не.

Related Articles