Ckандал на Охрид Фест Биба прогласена за победник, a Дац обBини за нерегуларност

 Breaking News

Ckандал на Охрид Фест Биба прогласена за победник, a Дац обBини за нерегуларност

Ckандал на Охрид Фест Биба прогласена за победник, a Дац обBини за нерегуларност
September 07
09:53 2019

Откако Биба Додева беше прогласена за победник во поп-вечерта на „Охрид-фест“ и се појави на сцена каде ѝ беа врачени наградите, нејзината радост на момент ја прекина актерот Драган Спасов-Дац кој обвини дека бодовите од жири-комисијата не се пресметани како што треба. Организаорот одлучи да се повтори гласањето, а таа повторно победи. Дац заврши втор. Преземено од: Женски магазин.

Related Articles