ЧОВЕКОТ ШТО ГО ,,ЗДРМА“ СВЕТОТ: Ракот може да се излекува за помалку од три минути

 Breaking News

ЧОВЕКОТ ШТО ГО ,,ЗДРМА“ СВЕТОТ: Ракот може да се излекува за помалку од три минути

ЧОВЕКОТ ШТО ГО ,,ЗДРМА“ СВЕТОТ: Ракот може да се излекува за помалку од три минути
July 10
22:38 2016

Американскиот автор Грег Браден, познат по својата теорија за лекување на ракот, со години  тврди дека емоциите влијаат на нашата ДНК и дека колективната сила на мислата, како што е молитвата или сугестијата, може да го излекува секој од било каква болест.

Контрола над мислите и емоциите. Нашите мисли создаваат електромагнетно поле. Брановите на ова електромагнетно поле опфаќаат до еден метар од нашето тело.

Уште многу одамна и Никола Тесла зборувал дека луѓето еден ден со силата на своите мисли ќе произведуваат електрична енергија, значи нашите мисли се со исклучително силна енергија. Но, фокусирани, силни мисли, а не расеани на секаде. Заедничките мисли можат да создадат исклучително силно електромагнетно поле и да дејствуваат на околината.

Кога се развива оваа техника, таа веќе не е фикција туку претставува технологија на која се базира лекувањето. Тоа го докажува шокантната видео снимка од болницата во Кина каде што се покажува лекување од рак за помалку од три минути со големина од 3×2.5 cм, следејќи го целиот процес со ултразвук на екран.

За да може да се произведе силно електромагнетно зрачење мора да научите да воспоставите контрола над своите мисли и емоции и да се зацврстат со вежби.

Емоциите ја менуваат ДНК. Нашите емоции и чувства претставуваат огледала. Се што произведуваме внатре во себе така зрачиме и надворешно во околината во просторот и добиваме слика адекватна на тоа што се наоѓа во нас.  Ако на пример речеме: ,, Еден ден ќе бидам здрав, ќе оздравам или еден ден ќе бидам среќен , еден ден ќе добијам добра работа итн.. огледалото ни одговара дека тоа нема да биде никогаш или многу многу тешко. Спротивно од тоа, ако мислиме и зборуваме дека се менуваме во овој момент, како тоа веќе да се случило, тогаш во нас се случува промена и нашата ДНК се менува и ние се менуваме.

Науката со години тврдеше дека нашата верба и нашите чувства немаат влијание на нашите болести и нашиот живот, но психоонкологијата го тврди спротивното.  Всушност нашите мисли, чувства, емоции и верба управуваат со се што се случува во нас самите и нашите животи.

Емоциите ја менуваат ДНК, запаметете!-вели  Gregg Braden.

Related Articles