Забава

 Breaking News

Дива свиња влегла во банка (фото)

    Дива свиња влегла во банка (фото)

Дива свиња влега во филијала на банка во австрискиот град Хајнбург-ан-дер-Донау. Свињата во текот на ноќта успеала да ја турне заклучената стаклена врата на банката. Откако влегла и разгледала, излегла

Read Full Article

Кога ја носеле свадбената торта паднала на под: Тогаш случајно се појавила таа и направила чудо

    Кога ја носеле свадбената торта паднала на под: Тогаш случајно се појавила таа и направила чудо

Мили Мелтби поминала часови осмислувајќи ја својата совршена свадбена торта. Меѓутоа, не ни сонувала дека ќе се случи вистинска катастрофа. На денот на венчавката, кога тортата била носена до хотелот,

Read Full Article

Забеганиот на својата девојка ѝ стави женска вијагра во пијалакот

    Забеганиот на својата девојка ѝ стави женска вијагра во пијалакот

Забеганиот на својата девојка ѝ стави женска вијагра во пијалакот Наеднаш девојката стана нападна и почна да се однесува распуштено, без разлика каде се наоѓаат, дури и на гости кај

Read Full Article

Мажот со дрон ја фати жената како го изневерува со колегата од работа

    Мажот со дрон ја фати жената како го изневерува со колегата од работа

Мажот со дрон ја фати жената како го изневерува со колегата од работа Тој ги следел со автомобилот до некое безбедно растојание, а потоа им го пушти дронот за да

Read Full Article

Овој пост се однесува на сите родени 60. 70. 80. кои искачаа пред Бони и Ани, пиеја вода од цревото у парк…

  Овој пост се однесува на сите родени 60. 70. 80. кои искачаа пред Бони и Ани, пиеја вода од цревото у парк…

Кога во денешното современо време на мобилни телефони, таблети, електроника на секој чекор… ќе налетате на ваков текст, едноставно се

Read Full Article

Грциве мислат дека не зезнаа со имево на аеродромов, ама уште го немаат видено графичкото решение (Фото)

  Грциве мислат дека не зезнаа со имево на аеродромов, ама уште го немаат видено графичкото решение (Фото)

Грциве мислат дека не зезнаа со имево на аеродромов, ама уште го немаат видено графичкото решение (Фото)

Read Full Article

ИДЕАЛНА КАФАНА

  ИДЕАЛНА КАФАНА

Ова е идеална кафана. Кафана со ноќевање… Идеална кафана за сите боемчини 🙂

Read Full Article

Со неа беше со години пред да ја запознае Неџла – ова е големата љубов на Бали Бег (фото)

  Со неа беше со години пред да ја запознае Неџла – ова е големата љубов на Бали Бег (фото)

Бали Бег со години беше во врска со оваа девојка, пред да ја запознае Неџла која денес му е сопруга.

Read Full Article

СКАНДАЛ НА ИЗБОРОТ ЗА “МИС”: Натпреварувачката била на прагот на победа, а потоа откриле дека е маж

  СКАНДАЛ НА ИЗБОРОТ ЗА “МИС”: Натпреварувачката била на прагот на победа, а потоа откриле дека е маж

Арина го засени светот со својата убавина. Никој не се сомневаше дека се работи за голема измама. Се е можно

Read Full Article

Тато изел 8 колачиња а мама 3 помалку од него: Одговорот на ова детенце од Босна го насмеа Балканот (фото)

  Тато изел 8 колачиња а мама 3 помалку од него: Одговорот на ова детенце од Босна го насмеа Балканот (фото)

Дете од Босна Херцеговина со својата домашна задача, го насмеа Балканот. Задачата гласела „Тато изел осум колачиња, а мама три

Read Full Article

НОВО