Забава

 Breaking News

ЏЕСИКА СНИМАШЕ ВО ШПАНИЈА: Вака ќе изгледа еден од најскапите македонски спотови (ВИДЕО)

    ЏЕСИКА СНИМАШЕ ВО ШПАНИЈА: Вака ќе изгледа еден од најскапите македонски спотови (ВИДЕО)

Таа неодамна се врати од Барселона, Шпанија, каде што го снимаше спотот за нејзината најнова песна „Играј валкано“, која судејќи според прикажаното, ќе биде нов летен хит

0 comment Read Full Article

Нов хит на Лозано, Македонките од спотот ќе ве освојат

    Нов хит на Лозано, Македонките од спотот ќе ве освојат

Еден од најдобрите пејачи на македонската ццена, Влатко Лозаноски – Лозано, денеска го промовира својот видео запис за песната “Жена како ти“ која е веќе подолго време хит на радио

0 comment Read Full Article

НОВО