ВИДЕО

 Breaking News

Еве како се работи во Германија

    Еве како се работи во Германија

Погледнете го видеото и дознајте како се работи во Германија:  

Read Full Article

Неверојатна желба за живот: Роден без нозе, побегнал од Сирија, а сега ги тренира бегалците

    Неверојатна желба за живот: Роден без нозе, побегнал од Сирија, а сега ги тренира бегалците

Абдула, исто така познат како Белинд или “високо место” на курдски јазик, е еден од бегалците кои живеат во ирачкиот камп за мигранти Гавилан. Али Белинд не е обичен бегалец.

Read Full Article

Професионалец покажува како ги крадат скапите BMW X6-ки кои имаат сигурна брава

    Професионалец покажува како ги крадат скапите BMW X6-ки кои имаат сигурна брава

Теоретски, овие возила се многу добро заштитени од крадци, а еве како изгледа таа заштита во пракса.

11,356 comments Read Full Article

Нов хит на Лозано, Македонките од спотот ќе ве освојат

    Нов хит на Лозано, Македонките од спотот ќе ве освојат

Еден од најдобрите пејачи на македонската ццена, Влатко Лозаноски – Лозано, денеска го промовира својот видео запис за песната “Жена како ти“ која е веќе подолго време хит на радио

11,018 comments Read Full Article

НОВО