Технологија

 Breaking News

Половина Европа без интернет – засега не се знаат точните причини за дефектот

    Половина Европа без интернет – засега не се знаат точните причини за дефектот

Паднат е голем дел од интернетот низ Европа, јавуваат светските медиуми. Дел од најпопуларните апликации во светот, како WhatsApp, Reddit и Slack имаат проблеми, односно тие се бавни, или целосно не функционираат за голем број

Read Full Article

Англиски дипломат вози Фиќо (Фото)

    Англиски дипломат вози Фиќо (Фото)

Џереми Лонг (37) е втор советник во Амбасадата на Велика Британија во Белград, а каде и да се појави привлекува внимание со својот олдтајмер. „Во Италија видов „Фиат 600“. Потоа

Read Full Article

Кога пивото е поважно од вода: Во Белгија се гради пивовод од 3 километри! – ФОТО

    Кога пивото е поважно од вода: Во Белгија се гради пивовод од 3 километри! – ФОТО

Идејата изгледала луда, но благодарејќи на самодовербата на 400 љубители на пивото, сонот за создавање за цевковод со пиво во белгискиот град Бриж, се остварува. Сопственикот на еден ресторан Филип

Read Full Article

Човекот купи стар 2-спратен автобус и го претвори во прекрасно подвижно место за живеење

    Човекот купи стар 2-спратен автобус и го претвори во прекрасно подвижно место за живеење

Во видеото чекор по чекор е објаснета трансформацијата на стариот двоспратен автобус.  

12,964 comments Read Full Article

НОВО