Микрофон

 Breaking News

ВО ЖИВО НА ФЕЈСБУК: Ексклузивно интервју на Никола Груевски за ТВ НОВА

    ВО ЖИВО НА ФЕЈСБУК: Ексклузивно интервју на Никола Груевски за ТВ НОВА

Интервјуто со Никола Груевски, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ можете да го гледате и на нашата официјална Фејсбук страница во живо.

Read Full Article

Интервју со пратеничката Ане Лашкоска: Се решаваат децениски проблеми кои се од исклучително значење за Прилеп и Пелагонискиот регион

    Интервју со пратеничката Ане Лашкоска: Се решаваат децениски проблеми кои се од исклучително значење за Прилеп и Пелагонискиот регион

ДЕНЕШЕН: Истекува веќе втората година од мандатот на овој пратенички состав во Собранието на Р. Македонија. Пред изборите во 2014-та како политичка партија излеговте со програма која ја понудивте на

Read Full Article

Целосното интервју на Катица Јанева за МТВ (ВИДЕО БЕЗ ЦЕНЗУРА)

    Целосното интервју на Катица Јанева за МТВ (ВИДЕО БЕЗ ЦЕНЗУРА)

Целиот материјал од снименото интервју, без никакви монтажи и корекции, до редакцијата на Република го достави анонимен извор со цел да се прикаже во вистинско светло непрофесионализмот на МТВ и

Read Full Article

ВАСКО ЕФТОВ: Албанците нема масовно да гласаат за СДСМ (Интервју за Телеграф)

    ВАСКО ЕФТОВ: Албанците нема масовно да гласаат за СДСМ (Интервју за Телеграф)

Според Ефтов, СДСМ сега се фокусира на албанските гласови и нивната стратегија е тоа да биде партија за која најмногу ќе гласаат Албанците, но тоа засега е невозможно бидејќи во

Read Full Article

НОВО