Интервјуа

 Breaking News

ВАСКО ЕФТОВ: Албанците нема масовно да гласаат за СДСМ (Интервју за Телеграф)

    ВАСКО ЕФТОВ: Албанците нема масовно да гласаат за СДСМ (Интервју за Телеграф)

Според Ефтов, СДСМ сега се фокусира на албанските гласови и нивната стратегија е тоа да биде партија за која најмногу ќе гласаат Албанците, но тоа засега е невозможно бидејќи во

Read Full Article