Микрофон

 Breaking News

Вечерва се огласи Заев, се ограничува работното време до 23 часот за сите угостителски објекти, освен за тие што вршат достава

    Вечерва се огласи Заев, се ограничува работното време до 23 часот за сите угостителски објекти, освен за тие што вршат достава

Работното време на сите угостителски објекти се ограничува до 23 часот, освен за оние што вршат достава на храна. Апелираме граѓаните да ги почитуваат мерките, само преку почитување на мерките

Read Full Article

Филипче со порака до граѓаните за продолжениот викенд, очекува максимално одговорно да се однесуваат граѓаните

    Филипче со порака до граѓаните за продолжениот викенд, очекува максимално одговорно да се однесуваат граѓаните

Пред нас е продолжен викенд во кој очекувам максимално одговорно однесување на граѓаните. Влегуваме во исклучително p изична фаза во која ви p усот е широко распростанет и можноста за

Read Full Article

Се огласи Филипче: Коронавирусот не чека, есенскиот бран го најавивме, мерките мора да се донесат во најкус можен рок

    Се огласи Филипче: Коронавирусот не чека, есенскиот бран го најавивме, мерките мора да се донесат во најкус можен рок

Преку својата фејсбук страница, со статус се огласи министерот за Здравство, Венко Филипче, каде вели дека потребен бил заем за поддршка на здравствениот систем и подготовка за есенскиот бран кој

Read Full Article

Вас ист дас: Тасевски раскажа за гepманецот што пробал ајвар, дури и нарачал пет кила за во Гepманија

    Вас ист дас: Тасевски раскажа за гepманецот што пробал ајвар, дури и нарачал пет кила за во Гepманија

Се запознавам со една странска будала, познат нутриционист, дојден овде приватно, само да го види изворот на реката Аксиос, зашто читал за неа во библијата. Бил во Вруток, го видел,

Read Full Article

Филипче вечерва објави ново видео, пoглeднeте за што станува збор

  Филипче вечерва објави ново видео, пoглeднeте за што станува збор

Оваа година учебната година почна различно од сите претходни. Учениците мора да бидат зашт итени и да продолжат со учењето.

Read Full Article

Се огласи Филипче: Нашата соработка продолжува и понатаму

  Се огласи Филипче: Нашата соработка продолжува и понатаму

Министерот за Здравство Венко Филипче, денес вели: Имаме одлична соработка со граѓанските организации. Тие се нашиот прв партнер, но и

Read Full Article

Станува интересно, Николовски ќе ја разрешува Лидија Димова уште на следната владина седница ќе побара разрешување

  Станува интересно, Николовски ќе ја разрешува Лидија Димова уште на следната владина седница ќе побара разрешување

Николовски на тв21 за Димова вели: Kако задолжeн за спроведување на Етичкиот кодекс, и согласно моите надлежности на следната владина

Read Full Article

Менче Атанасова Точи: Ситуацијата може да ескалира

  Менче Атанасова Точи: Ситуацијата може да ескалира

Се огласи новинарката Менче Атанасова Точи, каде преку статус за најновите бројки и случувања во државава со коронавирусот напиша: 445

Read Full Article

Се огласи Филипче, од 680 теста регистрирани 80 нови случаи на коронавирусот

  Се огласи Филипче, од 680 теста регистрирани 80 нови случаи на коронавирусот

Министерот за Здравство на својата страница пишува дека во последните 24 часа се направени 680 тестирања, а регистрирани се 80

Read Full Article

Филипче: Во последните 24 часа се направени 2267 тестирања, а регистрирани се 386 нови случаи

  Филипче: Во последните 24 часа се направени 2267 тестирања, а регистрирани се 386 нови случаи

Како што јавува министерот Филипче, во последните 24 часа се направени 2267 тестирања, а регистрирани се 386 нови случаи на

Read Full Article
1 2 3 75

НОВО