Македонија

 Breaking News

Hoви peкоpди во Северна Македонија со коронавирусот, 1342 нови случаи од 3399 тестирања

    Hoви peкоpди во Северна Македонија со коронавирусот, 1342 нови случаи од 3399 тестирања

Здравствените власти јавуваат дека во последните 24 часа се направени 3399 тестирања, а регистрирани се 1342 нови случаи на коронавирусот, што е уште еден голем peкорд. Листата на градови е

Read Full Article

Филипче вечерва: Последните 24 часа се направени 2564 тестирања, а регистрирани се 946 нови случаи

    Филипче вечерва: Последните 24 часа се направени 2564 тестирања, а регистрирани се 946 нови случаи

Министерот за Здравство Венко Филипче, преку својата фејсбук страница јавува дека во последните 24 часа се направени 2564 тестирања, а регистрирани се 946 нови случаи на ко ви д-19 во:

Read Full Article

Што се случува со коронавирусот во земјава, ова се резултатите за денеска, од 1181 тестирања, регистрирани се 336 нови случаи

    Што се случува со коронавирусот во земјава, ова се резултатите за денеска, од 1181 тестирања, регистрирани се 336 нови случаи

Како што вечерва доцна јавија здравствените власти, во последните 24 часа се направени 1181 тестирања, а регистрирани се 336 нови случаи на коронавирусот и тоа во следниве градови: Скопје 95-Куманово

Read Full Article

ФОТО: Министерот Филипче, денешните резултати за коронавирусот во земјава сеуште ги нема објавено, ова се неговите последни објави денеска

    ФОТО: Министерот Филипче, денешните резултати за коронавирусот во земјава сеуште ги нема објавено, ова се неговите последни објави денеска

На неколку минути до полноќ, денешните резултати за коронавирусот во земјава, министерот за Здравство, Венко Филипче сеуште ги нема објавено на својата фејсбук страница. Неговите последни објави се од пред

Read Full Article

Денес помал број на тестирања, само 2019, од нив 820 нови случаи на коронавирусот во земјава

  Денес помал број на тестирања, само 2019, од нив 820 нови случаи на коронавирусот во земјава

Здравствените власти јавуваат дека во последните 24 часа се направени 2019 тестирања, а регистрирани се 820 нови случаи на коронавирусот

Read Full Article

Ова е листата на градови каде има 1022 нови случаи на коронавирусот од 3127 тестирања денеска

  Ова е листата на градови каде има 1022 нови случаи на коронавирусот од 3127 тестирања денеска

Здравствените власти јавуваат дека во последните 24 часа се направени 3127 тестирања, а регистрирани се 1022 нови случаи на коронавирусот

Read Full Article

Пикот е во Северна Македонија, 1093 нови случаи на коронавирусот за 24 часа од 3084 тестирања

  Пикот е во Северна Македонија, 1093 нови случаи на коронавирусот за 24 часа од 3084 тестирања

Како што вечерва јавуваат здравствените власти, во последните 24 часа се направени 3084 тестирања, а регистрирани се 1093 нови случаи

Read Full Article

Заев од Паланка: Oбезбедуваме излез на две пристаништа, Бургас на Црното Море и Драч на Јадранското

  Заев од Паланка: Oбезбедуваме излез на две пристаништа, Бургас на Црното Море и Драч на Јадранското

Денеска премиерот Зоран Заев истакна дека патниот правец Крива Паланка – Деве Баир е најзначаен дел од Коридорот 8, бидејќи

Read Full Article

Расти бројот на активни случаи на коронавирусот во државата, ова се градовите кои се први на листата

  Расти бројот на активни случаи на коронавирусот во државата, ова се градовите кои се први на листата

Како што јавуваат здравствените власти, од завчера се евидентираат два контролни теста, а според завршените епидем иолошки анализи заклучно со

Read Full Article

Силно темпо на коронавирусот во земјава, 1039 нови случаи регистрирани се во овие градови во последните 24 часа

  Силно темпо на коронавирусот во земјава, 1039 нови случаи регистрирани се во овие градови во последните 24 часа

Веќе здравствените власти јавуваат дека во последните 24 часа се направени 3143 тестирања, а регистрирани се 1039 нови случаи на

Read Full Article
1 2 3 149

НОВО