Магазин

Заработила повеќе од еден милион долари како спонзоруша

    Заработила повеќе од еден милион долари како спонзоруша

Нина Петерсон заработила повеќе од еден милион долари како спонзоруша, а сега решила отворено да зборува за тоа. Таа има 37 години и поминала добар дел од својот живот задоволувајќи

Read Full Article

Спектакл во Прилеп: Еве кои ѕвезди ќе пеат на Пивофест 2016

    Спектакл во Прилеп: Еве кои ѕвезди ќе пеат на Пивофест 2016

Овогодинешниот Фестивал на пиво ќе претставува вистинско задоволство за сите посетители. Се повеќе се познати имињата на настапувачите кои ќе допринесат за што помасовен број на гости и пожешка атмосвера

Read Full Article

НОВО