Бремена жена сакала да направи селфи со тигар, но реакцијата на животното на нејзиниот стомак е неверојатна (ВИДЕО)

 Breaking News

Бремена жена сакала да направи селфи со тигар, но реакцијата на животното на нејзиниот стомак е неверојатна (ВИДЕО)

Бремена жена сакала да направи селфи со тигар, но реакцијата на животното на нејзиниот стомак е неверојатна (ВИДЕО)
September 13
19:13 2017

Две другарки Џејн и Наташа одлучиле да го искористат неделното попладне за посета на зоолошка градина. Џејн која била во седми месец од бременоста додека шетале покрај кафезот со тигар посакал да направи едно селфи со ова импозантно животно. Нејзината пријателка од подалеку го снимила овој момент со својот телефон за да го забележи засекогаш споменот, но не ни замислувала каков момент ќе забележи. Кога тигарот го забележал стомакот на оваа трудница, реагирал сосема невообичаено и двете ги збунил.

Related Articles