Брат брата не рани – тешко кој го нема: Малиот ќе ве стопи со својата нежност и грижа

 Breaking News

Брат брата не рани – тешко кој го нема: Малиот ќе ве стопи со својата нежност и грижа

Брат брата не рани – тешко кој го нема: Малиот ќе ве стопи со својата нежност и грижа
January 23
20:38 2018

Колку само нежност и слаткост зрачат од оваа снимка.

Иако на неа има две девојчиња, се поажа дека токму момчето е она кое е со најмногу нежност.

Related Articles