Била во 41 недела од бременоста а дотогаш не посетила доктор – кога почнало породувањето сите биле вџашени

 Breaking News

Била во 41 недела од бременоста а дотогаш не посетила доктор – кога почнало породувањето сите биле вџашени

Била во 41 недела од бременоста а дотогаш не посетила доктор – кога почнало породувањето сите биле вџашени
September 24
18:30 2017

Во март 2017 година, жена се пријавила во болница во Барнаул во Западен Сибир. Била во 41 недела од бременоста, а до тогаш ниту еднаш не посетила доктор или бабица. 

Причината била недоверба кон целата медицинска индустрија. По прегледот, докторите откриле нешто шокантно. Жената имала вонматерична бременост која е навистина опасна по животот на трудниците и плодот. Жената веднаш била однесена на операција. 

Кога хирургот го извадил бебето се случило чудо, тоа било живо и немало никакви последици, а било тешко 4 килограми

Гордата мајка ја нарекла својата ќеркичка Вероника, што значи победа, а нејзината приказна станала навистина популарна во Русија. 

По оваа приказна жената рекла дека ако некогаш повторно забремени, редовно ќе оди на прегледи.

Related Articles