Бик кој го користеле за борби во арена трчаше кон него, а она што се случи потоа ќе ве остави без збор (Видео)

 Breaking News

Бик кој го користеле за борби во арена трчаше кон него, а она што се случи потоа ќе ве остави без збор (Видео)

Бик кој го користеле за борби во арена трчаше кон него, а она што се случи потоа ќе ве остави без збор (Видео)
November 10
16:05 2017

 

Сликата која е создадена за биковите, како трчаат кон луѓето за да ги убијат е всушност создадена поради тореро-традицијата. Биковите воопшто не се агресивни животни.

Најдобриот доказ е овој бик кој бил користен за борби во арена, а сега во овој човек гледа најдобар пријател.

Погледнете:

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment