Бали-бег ја има најубавата жена во Турција, а таа откри кој е нејзиниот порок

 Breaking News

Бали-бег ја има најубавата жена во Турција, а таа откри кој е нејзиниот порок

Бали-бег ја има најубавата жена во Турција, а таа откри кој е нејзиниот порок
January 31
23:58 2018

Нејзината убавина го освои најшармантниот турски заводник, а еве и што јаде Фахрије за да ја одржи линијата.

Иако се храни здраво таа открива и дека има еден порок.

– Појадувам само мусли, а за ручек и вечера јадам многу зеленчук и риба.

Од тестенини, мрсни и пржени јадења се држам подалеку.

Секој ден морам да изедам неколку коцки чоколади – откива Фахрије.

Related Articles