Posts From Дејан Ц

Неверојатно видео – Дали после ова би седнале повторно во авион?

    Неверојатно видео – Дали после ова би седнале повторно во авион?

Иако авионот без проблеми ја помина средбата со грмотевицата, сепак на патниците и тоа како не им било сеедно. На видеото може да го забележите моментот кога громот удира во

12,583 comments Read Full Article