Posts From Дејан Ц

Дали сте се запрашале – колку навистина вредиме?

    Дали сте се запрашале – колку навистина вредиме?

Еден презентер ја започна својата презентација држејќи банкнота од 20 долари. Во просторијата имаше 200 луѓе, па праша. „Кој ја сака банкнотата од 20 долари?“ Почнаа многумина да ги креваат

Read Full Article

Бевме на прагот да се разделиме, но ракот на мојот татко ни ја спаси лошата врска!

    Бевме на прагот да се разделиме, но ракот на мојот татко ни ја спаси лошата врска!

Во еден разговор откако татко ми се разболе, работите се сменија целосно. Јас пораснав во една мала фарма. Имав куче со кое секогаш се шетавме во планините. Мојот татко работеше

Read Full Article

Мистериозна „врата од пеколот“ убива се што ќе и се приближи, а конечно е откриено зошто!

    Мистериозна „врата од пеколот“ убива се што ќе и се приближи, а конечно е откриено зошто!

Објектот пронајден во близина на античкиот храм, кој се наоѓа во денешна Турција е наречен „врата на пеколот“ затоа што го убива секое животно кое ќе и се приближи. Вратата

Read Full Article

Мислел дека е паметен и крадел по маркети, па му стигнала казна од 12 милиони денари!

    Мислел дека е паметен и крадел по маркети, па му стигнала казна од 12 милиони денари!

Германец, кој лажел на касата на една самопослуга, ќе мора да плати казна во висина од 208,000 евра, односно 12 милиони денари. Судот во Минхен го осудил овој бизнисмен за

Read Full Article

Тргнала да ги бара своите браќа и сестри – и по пет години нашла нешто што не би можела да замисли!

  Тргнала да ги бара своите браќа и сестри – и по пет години нашла нешто што не би можела да замисли!

Млада жена, чиј татко е донатор на сперма, решила да ги побара своите полубраќа и полусестри. Коани Арохи од Орландо

Read Full Article

Дали знаете колку струја ви е потребно да „заработите“ еден биткоин? Еве ја пресметката…

  Дали знаете колку струја ви е потребно да „заработите“ еден биткоин? Еве ја пресметката…

Колку ќе изнесува вашата сметка за струја ако сакате да добиете еден биткоин? Зголемувањето на вредност на повеќе од 10,000

Read Full Article

Животни приказни – Лутата мајка

  Животни приказни – Лутата мајка

„Јас работев толку многу за да оставам добар впечаток на нивните невини души затоа што знаев дека нивните тела можеби

Read Full Article

Животни приказни – Јас имам рак на дојка

  Животни приказни – Јас имам рак на дојка

„Јас сум жена, мајка, ќерка и сестра. Јас сум тетка, вујна, братучетка и пријател. Јас сум `ејџ-ар` менаџер и консултант.

Read Full Article

Животни приказни – Незначајна дијагноза

  Животни приказни – Незначајна дијагноза

Многу луѓе не би се смееле во моја позиција. Седев спроти психијатарот, држејќи ја раката на мојата сопруга како нашиот

Read Full Article

Животни приказни – Како едно кутре ми го промени животот…

  Животни приказни – Како едно кутре ми го промени животот…

Јас бев најголемиот малер. Иднината значеше само ново разочарување и ништо друго. Детската траума беше мој изговор за да бидам

Read Full Article
1 2 3 42