Аркан имал нешто што никој го нема на светот: Покрај саатот од 153.000 марки, во куќата имал и…

 Breaking News

Аркан имал нешто што никој го нема на светот: Покрај саатот од 153.000 марки, во куќата имал и…

Аркан имал нешто што никој го нема на светот: Покрај саатот од 153.000 марки, во куќата имал и…
September 03
20:05 2016

Аркан имал нешто што никој го нема на светот: Покрај саатот од 153.000 марки, во куќата имал и…

Павле Стевовиќ, финансиски директор на сите компании на Жељко Ражнатовиќ Аркан, изјавил пред нотар во Нови Сад каде и што оставил позади себе. Стевовиќ на 17 август оваа година откри детали за финансии на Аркан.

Стевовиќ вели дека е многу добро запознаен со финансиите на Аркан. Тој вели дека само он и покојниот Аркан биле овластени потписници кои можеле да располагаат со парични средства кои се наоѓале на сметката на компаниите.

Исто така тој вели дека му познато дека Аркан во својот сеф ФК Обилиќ секогаш имал резерва во готово од 10.000.000 германски марки. Жељко ме почитуваше како негов најблизок пријател и тие пари секогаш ми ги покажуваше и ми објаснуваше дека се резерва и дека нема никогаш да ги допре.

Related Articles