Арамијата фатен на дело на паркингот од Државна Болница (ВИДЕО)

 Breaking News

Арамијата фатен на дело на паркингот од Државна Болница (ВИДЕО)

Арамијата фатен на дело на паркингот од Државна Болница (ВИДЕО)
February 14
17:11 2018

Секоја чест за момците кои го направија ова дело по видеото можете да слушнете дека човекот е “уапсен“од момците кои работат обезбедување на овој ист паркинг, истиот е во моментот во полициската станица кој ќе биде прогонуван за кражба.

Погледнете го видеото:

Related Articles