Анкета за мажите: Каде се наоѓа Г-точката?

 Breaking News

Анкета за мажите: Каде се наоѓа Г-точката?

Анкета за мажите: Каде се наоѓа Г-точката?
February 15
12:47 2018

Интернет порталот „Индекс“ низ загрепските улици направи анкета меѓу случајни минувачи мажи, околу (за нив) најголемата мистерија: Каде се наоѓа Г-точката?

И секако, одговорите се доста оригинални…

– Не сум доктор, изјавил отсечно еден испитаник.

– Тоа е најголемата тајна на светот, велат други двајца пријатели.

– Не знам. Не сум од градов, тука сум случајно, се правдал третиот што налетал на ТВ екипата.

– Во „главниот центар“ на женското тело!, заклучил следниот случаен минувач

Related Articles