Амди Бајрам рече немам имот, а пратеничката Мира Стојчевска пријавила само кредит

 Breaking News

Амди Бајрам рече немам имот, а пратеничката Мира Стојчевска пријавила само кредит

Амди Бајрам рече немам имот, а пратеничката Мира Стојчевска пријавила само кредит
February 12
14:46 2019

Пратеничката на СДСМ Мира Стојчевска позната по големите патни трошоци, пријавила во имотниот лист до Комисијата за спречување корупција дека има кредит кој ќе го отплаќа до 2024 година.

На име на сопругот има две куќи во Делчево, стекнати со наследство и стан во Скопје, Пежо 206 и еден автомобил на име на децата, пренесе Емагазин.

Related Articles